Våre tjenester

Våre tjenester

Vi tar oss av ditt prosjekt, fra start til slutt. Fra tegning og byggesøknad, til nøkkelferdig bygg.
Ingen jobb er for stor eller for liten.

Totalentreprenør

I vårt foretak setter vi kunden i fokus, imøtekommer kundens behov og leverer god kvalitet i alle ledd. Vår ledelse har god kompetanse på planlegging, tegning. m.m.

Nybygg

Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? I vårt foretak setter vi kunden i fokus. Vi bestreber oss på å imøtekomme kundens ønsker og behov. Din lokale snekker!

Tilbygg & Påbygg

Er du glad i boligens beliggenhet, men ønsker mer plass? Et tilbygg eller påbygg kan være løsningen. Vi hjelper deg fra ide til ferdig resultat.

Renovering

Har du en eldre bolig du ønsker å fornye? Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å se nye løsninger og sørger for å få jobben gjort til riktig tid.

Renovering av bad

Har du et eldre bad du ønsker å fornye? Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å se nye løsninger og får jobben gjort med kvalitet i alle ledd.

Energirådgivning

Har du behov for bistand med å energimerke ditt bygg? Vi er sertifiserte energirådgivere hos Enova. Vi beregner varmetapet, energiforbruket mv.

Arkitekttjenester og prosjektering

Vi har lang erfaring med planlegging og tegning av bygg i ulike kategorier. Privatboliger, fritidsboliger, garasjer, næringsbygg og offentlige bygg.

Søknader

Har du behov for bistand med en søknad eller fler?
Vi har lang erfaring med utarbeiding av søknader for byggeprosjekter i alle faser…

Taksering

Behøver du en taksering av din bolig? Enten du skal ha takst på boligen eller rådgivning. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi kommer gjerne på befaring.

Salg av og service på garasjeporter, dører og vinduer

Behøver du en ny garasjeport, dører eller vinduer? Velg en fagutlært snekker. Vi i PDV Bygg hjelper deg med å finne riktig produkt som passer til din bolig.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle