OM OSS

I vårt selskap setter vi kunden i fokus. Vi bestreber oss på å imøtekomme kundens behov og leverer kvalitet i alle ledd. Vår ledelse har god kompetanse på så vel CAD/teknisk tegning, kalkulasjon, tilbudsberegning, kunderelasjoner som praktiske oppgaver ute på byggeplass. Det er korte beslutningsveier og det er enkelt å komme i kontakt med oss.

 

Gjennom selskapets 13-årige drift har fokus endret seg fra montering av og service på Porter, Dører og Vinduer (derav navnet PDV) til nå også å omfatte oppføring av nybygg, tilbygg, restaurering og diverse småjobber samt serviceoppdrag. Derfor skiftet vi i 2017 navn til PDV BYGG AS. Våre dyktige medarbeidere sørger for å få jobben gjort til riktig tid og på en kvalitetsmessig god måte.

 

Vår omsetning har hatt en hyggelig utvikling gjennom de senere årene, og styret har en uttalt målsetting om at omsetningen nå har nådd et optimalt nivå. Etter et krevende år i 2016 med store investeringer, har vi nå stabil og god økonomi og ser at fra 2017 er tallene blir tilfredsstillende. Vi ønsker å være store nok til å gi våre ansatte en trygg, stabil og god arbeidsplass, samtidig som vi vil beholde vår lokale og nære profil.

 

PDV BYGG AS tar også samfunnsansvar ved å være en opplæringsbedrift. Vi har i dag 1 lærlinger som følges tett opp og vi setter vår ære i at de skal få 2 gode og lærerike år i vårt firma. Vi vil fortsatt ta inn lærlinger i fremtiden, da vi mener dette er et viktig element i arbeidet for å utdanne dyktige fagfolk for fremtiden samt å forhindre svart arbeid.

 

Vårt byggmesterfirma er godkjent for ansvarsrett og har våre HMS og kvalitetssikringssystemer via Holte.

 

Vi ser fremover og ønsker å tilby våre tjenester og ønsker å få til et mulig fremtidig samarbeid.

mats8-1632x1224-2

VÅRE ANSATTE

Mats Haugen
Dagelig leder/Partner
Bjørn Andreas Wendt
Prosjektleder/partner
Torbjørn Rytter
Tømrer
Heine Thorkilsen
Tømrer
Egidijus Vejelis
Hjelpearbeider
Deividas Vejelis
Hjelpearbeider

Jobbe hos oss?

Vi vokser som en seriøs bedrift, og vi er jevnlig på jakt etter nye ansatte som er på utkikk etter en stabil og trygg arbeidsplass med en varierende arbeidsdag. CV kan sendes på mail.
Ta kontakt for en uforplikende prat eller befaring.