Om oss

Om oss

Våre verdier: Kvalitet og punktlighet

I vårt selskap setter vi kunden i fokus. Vi bestreber oss på å imøtekomme kundens behov og leverer kvalitet i alle ledd. Vi utfører oppdrag som hoved- eller totalentreprenør slik at du som kunde har ett kontaktpunkt å forholde deg til, eller vi samarbeider med andre håndverkere på et annet nivå. Prosjekter er ulike og krever tilpassede løsninger og administrering. Vi samarbeider med faste entreprenører innen ventilasjon, rørlegger, elektro og blikkenslager for å nevne noen. Vi utfører alle typer byggeoppdrag fra de grove tømrerarbeidene til finere innredningsarbeid.

Vår ledelse har god kompetanse på tjenesteområder som søknadsarbeider, kalkulasjoner, beskrivelser, tegning og prosjektering. De praktiske oppgavene ute på byggeplassen og det å skape de gode relasjonene til deg som kunde har selvfølgelig vår høyeste prioritet. Det er korte beslutningsveier hos oss og det er enkelt å komme i kontakt med oss.
Gjennom selskapets mangeårige drift har fokus og tjenesteområdene endret seg fra montering av og service på porter, dører og vinduer (derav navnet PDV) til et vidt spekter av tjenester. Gå inn på menyområdet Tjenester, og få en oversikt på hva vi kan hjelpe deg med. Tjenestene omfatter bl.a. oppføring av nybygg, tilbygg, renoveringsjobber og enkelte rådgivningstjenester. Vi har også fortsatt mange serviceoppdrag på porter, dører og vinduer. Vi endret i 2017 navn til PDV BYGG AS som et ledd i tilpasningen til våre utvidede tjenesteområder, logoen er den samme. Vi ønsker å være store nok til å gi våre ansatte en trygg, stabil og god arbeidsplass, samtidig som vi vil beholde vår lokale og nære profil.

PDV BYGG AS tar også samfunnsansvar ved å være en opplæringsbedrift. Vi har jevnlig lærlinger som følges tett opp og vi setter vår ære i at disse skal få 2 gode og lærerike år i vårt firma. Vi vil fortsatt ta inn lærlinger i fremtiden, da vi mener dette er et viktig element i arbeidet for å utdanne dyktige fagfolk for fremtiden samt å forhindre svart arbeid.
Vårt byggmesterfirma er godkjent for ansvarsrett og har våre HMS og kvalitetssikringssystemer via Goliath Systemer.
Vi er stolte av å kunne tilby våre tjenester til bedrifter og privatpersoner, og våre dyktige medarbeidere sørger for å få jobben gjort til riktig tid og på en kvalitetsmessig god måte.
Vi ser frem til å høre fra deg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Jobbe hos oss?

Vi vokser som en seriøs bedrift, og vi er jevnlig på jakt etter nye ansatte som er på utkikk etter en stabil og trygg arbeidsplass med en varierende arbeidsdag.
CV kan sendes på mail.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller befaring.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle